KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

Izdvajamo
Agencije za nekretnine; posredovanje kod kupovine, prodaje, iznajmljivanja kuća stanova, poslovnih prostora

Svaka kupovina ili prodaja nekretnina je opsežan posao koji pored novca iziskuje mnogo angažmana. Ukoliko želite da to netko drugi obavi umjesto Vas,  potrazite agenciju prema zupaniji. AGENCIJA Vas može prati pravno cijelo vrijeme kupoprodaje od provjere vlasnistva do uknjizže i vlasničkog lista.

Energetsko certificiranje zgrada

 

Rokovi do kojih zgrade moraju imati energetski certifikat

Nove zgrade prije uporabe odnosno puštanja u pogon moraju imati energetski certifikat izrađen na način kako je propisano Pravilnikom o energetskim pregledima građevina i energetskom certificiranju zgrada
(Narodne novine 81/12, 29/13, 78/13).
Pravilnik-energetski certifikat zgarada 
Postojeće zgrade ili njihove samostalne uporabne cjeline koje se prodaju moraju imati važeći energetski certifikat i predan na uvid kupcu prije sklapanja ugovora o prodaji od 1. srpnja 2013. godine.

 

Agencije za nekretnine

EXPO REAL 2020
October 5 – 7, 20
20
INTERNACIONALNI SAJAM NEKRETNINA Munchen
EXPO REAL je najveći sajam nekretnina i ulaganja u Europi.
Okupljanje svih važnih sektora - od koncepta, dizajna, ulaganja i financiranja do realizacije, marketinga, rada i uporabe - predstavlja cjelokupni lanac opskrbe globalne industrije nekretnina.
Sajmovi - EXPO-REAL 2019.
gjjjj
2.190 izlagača iz 45 zemalja, više od 46.000 sudionika iz 76 zemalja i dodatna izložbena dvorana: 2019. EXPO REAL je bio veći i međunarodniji nego ikad“, izvijestio je Klaus Dittrich, predsjednik i izvršni direktor Messe München.
„Snažno sudjelovanje odražava nadmoćna očekivanja sektora nekretnina za ovu godinu.“ Sektor se također usko koncentrira na inovacije usmjerene na pojednostavljenje procesa i na predstavljanje novih tržišnih rješenja.
Novootvorena dvorana NOVA3, EXPO REAL je stvorio središnju platformu za to.
"Impresionirani smo kako smo primili novu ponudu."

EXPO REAL FORUM
osvrt na  faktore koji utječu na upravljanje nekretninama,industrijska krize, održivost, investicijskih i financijskih strategija. Od prvog EXPO REAL, ovaj forum je jedan od najvažnijih razmjena informacija u komercijalnom sektoru nekretnina.

POSEBNE NEKRETNINE - Forum  Stručnjaci iz ureda, hotela, maloprodaje, logistike i rezidencijalnom tržištu sektore prdstavljaju svoje projekte.

PLANIRANJE & PARTNERSTVA - FORUM Izazovi i vizije u razvoj grada, arhitekture i facility managementa.

U Munchenu od 06. do 08.istopada 2019.          
Više     
   

 Marketing

   Projektiranje   Građenje    Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   kontakt@mojanekretnina.eu