KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

Galerija

Travnjaci od travnatog tepiha, postavljanje travnatih tepiha i tepih trava 

Tehnologija uzgoja i postavljanje travnatih tepiha iz gotovih travnatih busena omogućije brzo zasnivanje travnjaka oko okućnica i velikih travnatih površina.

Proizvodnja travnatog busena, tepih trava

proizvodnja travnog busena 

U rasdanicim specijaliziranim za proizvodnju tarvnog busenja uzgoj se odvija specijalnom tehnologijom.  Izrada  Na poljima se uzgaja reže, pakira u palete te transportira i postavlja travnati busen visoke kvalite i vrste trave. Određene vrste trava se siju i nakon određenog vremena se režu u trake i transportiraju na odredišta gdje se postavljaju.

Proizvodnja travnatog busenja Travni busen proizvodimo u Uglješu (Baranja) od najkvalitetnijih smjesa travnog sjemena. Isporučujemo ga u trakama širine 40 cm, dužine 125 cm, debljine supstrata 1,50-2,0 cm, smotano u role i pakirano na euro palete. Na jednu paletu pakiramo 30 m2. Travni busen isporučujemo na paritetu. Izrada i prodaja travnatog busena, zasnivanje i održavanje travnjaka Floring d.o.o.

Polaganje travnatog tepiha

priprema tla za travnjak 
Proljeće i jesen su najbolja razdoblja u toku godine, za postavljanje travnatog tepiha. To je vrijeme kada nema prevelikog isušivannja tla. Kada imate uvjete za njagu i natapanje, položenog travatog tepiha, onda to mogu biti i topla ljetna razdoblja.

Priprema tla za travnjak

Zasnivanje travnjaka travnatim busenom, zahtjeva pripremu tla podjednako kao i za sjetvu. Tlo mora odgovarati tlu na kojem je proizvedeni travnati busen.
Rasadnici i obrtnici uspješno i brzo mogu postaviti travnati tepih prema vašim zahtjevima:
Vrtni centari: 
Izrada i postavljanje travnog  
Antiseptica d.o.o. Vrtdizajn 

Postavljanje travnatog tepiha 

postavljanje tepih trave 
Travnati busen od nabavke do postavljanja može stajati oko 6 sat, ukoliko je zaštićen i do 10 stai. Tlo na koje se polaže mora biti ravno. Prilikom postavljanja neki se buseni šštete ali se na bacaju. Nakon postavljanja se popravljaju. Izržu se mjest oštećenja i postavi zakrpa od ostatka busena.  
postavljanje tepih trave 

Nakon postavljanja travnatog tepiha, potrbno je dobro zaljevanje. Travnjak se nako ntoga dobro osuši i može se valjati valjcima ili utabati nogama. To je potrebno provesti kako bi se površine tla i travnatog busena dobro prionule jedna uz drugu.

Dva tjedna nakon toga , travnjak možemo prihranjivati. Mjesec dana travnjak je kontinuirano potrebno vlažiti, dok ne postigne potpuno zakorijenjivanje. Iza tog vremena travnjak se održava kao i klasično postavljen travnjak, sjetvom
.

 

Možete naručiti polaganje travnatih tepiha, klasičn i hidrosjetva... travnjaci-odrzavanje-travnjaka.aspx
Poduzeća - izrada travnatih tepiha, sjetva, zasnivanje i održavanje travnjaka

Potražite: stanovi * kuće * nekretnine * agencije * projektiranje * građenje * rasadnici *unutarnje uređenje *okoliš *

     Kontakt     Naslovna   

    Agencije     Projektiranje   Građenje    Servisi održavanje   Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   informacije  
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu 

   zahtjev za predaju oglasa
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu  

   Telefon: 85 (0)1 4684 104
   Mobitel: +385 (0)91 5438 534   +385 (0)91 9513 802