KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠAsuncobrani drveni

Suncobrani - suncovrani za terase - suncobrani za vrt
suncobrani za ugostiteljstvo

Ako imate vrt sigurno ćete htjeti organizirati dio za odmor ili sjedenje na otvorenom. Tijekom ljetnih mjeseci moriti ćete tražiti zštitu od prekomjerne vrućine i utjecaja sunaca, kako vas tako i vrtnog namještaja. Veliki izbor suncobrana na tržištu zasigurno će vam učiniti boravak u vrtu i na terasi ugodniji i osigurati dobru dobru zaštitu. 
Nakon uređenja uz malo truda u vašem dvorištu i vrtu možete organzirati mjesto za ugodno sjedenje na otvorenom za vrijeme obroka, kao i za druge prigode.
Ako nemate osiguran prirodni hlad od stabala, biti će ga neophodno osigurati pomoću suncobrana.
 
 

Suncobrani na terasi

suncobrani drveni: suncobrani za dom: suncobrani za ugostiteljstvo 

Za ugodan boravak na terasi osim udobnih stolica i stola, neophodna je dobra i ugona zaštita od ljetnih sunčevih zraka. Osim lijepog dizajna suncobrani za stol za objedovanje mogu se nabaviti i različitih dimenzija, i omogućiti ugodan prostor za objedovanje na ljetnoj terasi. 
Okrugli suncobrani sa drvenom konstrukcijom, klasičnog oblika lijepo se uklapaju uz drveni i metalni namještaj.
 
 

Suncobrani za ugostiteljstvo i vrtne terase

suncobrani za ugostiteljstvo 

Za ugostiteljstvo se proizvode suncobrani koji su u mogućnosti u potpunosti zaštiti velike terae od sunca. Drvene kostrukcije suncobrana, daju osim dobre nosivosti i toplinu prirodnog materijala. Veliki izbor vrtnih suncobrana i sincobrana za ugostiteljstvo možete naći kod Stolarija Kurija vrlo kvalitetni suncobrani i sjenila velikih raspona, omogućiju vam sigurnu zaštitu i ugodan boravak na otvorenom.

Suncobrani - konzolni 

suncobrani drveni: suncobrani za vrt 
Umjesto da koriste tradicionalne modele suncobrana koji imaju nosač oterećenja u sredini, ponekada će vam dobro doći odabir konzolnog suncobrana. 
Zavisno od namjene u nekim slučajevima je prikladnije za bolju iskoristivost stola da se nosač na nalazi u sredini stola. Čak ako je suncobran i prilično širok prilikom objedovanja, stup suncobrana uviojek će vam smetati. Što se oblika tiče, okrugli konzolni suncobran će se bolje uklopiti sa ostalim namještajem u svom dvorištu

Konzolni nosač i matalna konstrukcija daje nove mogućnosti dizajniranja suncobrana. Zglobne veze omogućuju zakretanje i naginjanje suncobrana u željeni položaj i osiguravaju besprijekornu zaštitu od svjetla i topline.Vrlo jednostavno u većini slučajeva, prilagoditi visinu suncobrana, kao nagib i mjesto postavljanja.

Suncobrani uz bazen

suncobrani drveni 

Uz bazen zavisno od uređenja vrta prilagodite tip i vrstu pokrova suncobrana. Osim konvencionalnih suncobrana možete izraditi metalne držače i fiksno postaviti suncobran i pokriti ga pokrovoma od prirodnog materijala, pletene slame.

Suncobrani uz bazen - moderni

suncobrani klasični drveni 

moderni suncobrani dizajnirani su nivih nekonvenionalnih oblika. Moderni aluminijski suncobrani izrađeni su od izdržljivih laganih okvira a platno je akrilno, lagano inpregnirano. Konstrukcija može biti centralni držač, konzolni sa stupnim osloncem ili prićvršćena konzola na zid stambenog objekta.

 

Suncobrani Kurija d.o.o.  
Preko interneta možete naručiti suncobrane po mjeri svih oblika, veličina i boja za terase, apartmane, restorane. Dostava putem pošte...

|

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Projektiranje   Građenje    Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   kontakt@mojanekretnina.eu