KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

 

Dnevni boravak -  police u dnevnoj sobi

Police će u svakoj prostoriji vašeg domu, ukoliko knjge i ukrasne predmete razmjestite pažljivo, postati atraktivni dio ambienta i daju poseban ugođaj.

Odabir dizajna prema nammjeni police

 

Kod odabira polica ne treba pretjerivati u dizajnu.
Vrlo jednostavne police istaknuti će sadržaj koji je ponekada bitniji od police. Najbolje izgledaju jednostavne plohe gdje se vidi prednji rub. 
Zbirke su prikladne za police, zavisno odv aših hobija, zbirke predmeta sa dragih putovanja ili predmeta od kojih se neželite rastati jer vam se osobno sviđaju, mogu naći svoje mjesto na polici.

police - dnevni boravak, unutarnje uređenje 

Udubinu zida možete iskoristiti za policu od punog drveta, u boji sukladnoj ostalom namještaju u sobi. 
Kod starih kuća prilikom renoviranja stana često se zatvaraju suvišni otvori za vrata. U takav prostor možete ugraditi policu. Isto tako kod novih stanova na mjestima istaknutih dimnjaka možete postaviti policu nešto manje širine od širine dimnjaka.

Police za radni prostor u dnevnoj sobi

police za radni prostor 

Jednostavnu police različitih širina možete postaviti kao nastavak ormarića. Jedan ležaj police može biti na ormariću a drugi na zidu. Radni kutak u dnevnoj sobi neće zahtjevati previše mjesta. Polica iznad radne plohe ako je manje širine osim vizalno neće smanjiti potrebnu širinu radnog prostora.

Dnevna soba - police u zidu

police za uređenje dnevnog poravka 

Na velikim plohama zidova, katkad police zamjene slike i treba ih pažljivo dizajnirati, jer mogu znatno utjecati na vizuelni dojam prostorije.
U novom pregradnom zidu možete previtjeti police koje će biti kao male niše u dubini zida a rubovi okvira mogu se isticati izvan zidne plohe. Svaku takvu policu možete namjeniti za određeni predmet koji želite istaknuti u prostoru, a naknadno naglasiti i prikladnom rasvjetom, koja ne mora biti u polici

.

Police za knjige

dnevni boravak, police za knjige 

Dnevna soba -
Veća polica može može zid vizuelno izduljiti, povisiti ili razdvojiti veliku dugačku prostoriju različitih sadržaja ili označiti neke sadržajne cjeline: blagovanje, odmor radni prostor. 

Ako policu postavljate usred prostorije u visini od poda dostropa, potrebno je sidrom pričvrstiti policu pri stropu i podu. Takve police su vitke i ne mogu samostalno stajati. Moguće je vertikalno izvijanje i prevrtanje.

Visoke police koje postavljate duž zida dovoljno je pri vrhu  pričvrstiti uz zid. 
                                                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Projektiranje   Građenje    Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   kontakt@mojanekretnina.eu