KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

Galerija

Komunalna oprema  - žardinjere, klupe i stolovi, stolovi za stolni tenis, koševi za smeće, kugle za reguliranje parkiranja

Poduzeće Fučkan d.o.o je jedan od lidera u proizvodnji komunalne opreme, betonske galanterije za uređenje okoliša u Hrvatskoj. 
Veliki izbor žardinjra, klupa i stolova, kao i stolovi za stolni tenis prepznatiljivog su dizajna na tržištu.
Okosnica poslovanja poduzeća je proizvodnja betonskih elemenata za građevinarstvo, uređenje vrta i okućnice, te komunalnih površina.

Sjedište poduzeća i proizvodni pogon smješteni su u Blaževdolu pokraj Sv. Ivana Zeline, a prostiru se na tridesetak tisuća kvadratnih metara na kojem se u 4 proizvodne hale proizvodi više od 1000 vrsta proizvoda.
Fučkan d.o.o. posluje diljem Hrvatske, a svoje proizvode je izvozilo u Nizozemsku, Sloveniju, Belgiju, BiH i Srbiju. Proizvodi se plasiraju do krajnjih kupaca putem velikih trgovačkih lanaca Baumax, OBI, Eurogarden, Merkur, Pevec, Mercator, Zagrebački holding – podružnica Zrinjevac.
Ciljevi poduzeća su stalna modernizacija proizvodnje, širenje proizvodnog programa, unapređenje kvalitete, te izvoz u sve zemlje regije
.
U širokoj lepezi proizvoda koje nudimo s ponosom ističemo proizvode za komunalno  uređenje urbanih sredina, koji će dobro pristajati kako uz klasičnu, tako i uz modernu arhitekturu. Naši proizvodi za uređenje okoliša prepoznati su od strane javnih komunalnih poduzeća te postavljeni u mnogim gradovima i mjestima diljem Hrvatske. Visoka kvaliteta, vrhunski dizajn i prihvatljiva cijena čine naše proizvode optimalnim rješenjem za sve vanjske prostore.

Komunalnu opremu možemo podijeliti u nekoliko slijedećih kategorija:

Žardinjere

Žardinjere su prigodne za uljepšavanje gradski trgova, parkova i ulica. Izvrstan su način oplemenjivanja urbanih gradskih jezgra kojima nedostaje zelenih površina. U našoj ponudi postoji tridesetak modela žardnjera koje se mogu izrađivati od bijelog ili sivog cementa, u bojama ili kuliru.
komunalna oprema: žardinjere, klupe,stolovi, koševi za smeće
     
komunalna oprema: žardinjere, klupe,stolovi, koševi za smeće  
su prigodne za uljepšavanje gradski trgova, parkova i ulica. Izvrstan su način oplemenjivanja urbanih gradskih jezgra kojima nedostaje zelenih površina. U našoj ponudi postoji tridesetak modela žardnjera koje se mogu izrađivati od bijelog ili sivog cementa, u bojama ili kuliru.

Betonske klupe i stolovi 

komunalna oprema: žardinjere, klupe,stolovi, koševi za smeće i  
U ponudi imamo modele modernog i
klasičnog dizajna. Moguće su izvedbe u sivom glat betonu, kuliru, bojama, sa i bez drva na sjedištima. Koriste se za uređenje javnih površina, parkova, ulica, dvorišta javnih poduzeća, kao i za oplemenjivanje vlastitog vrta.
Jamče dugotrajnost, teško su lomljive, a težina ih čini teško pokre-tljivima i otpornima na vandalizam.

Koševi za smeće

komunalna oprema: žardinjere, klupe,stolovi, koševi za smeće
     
Betonski koševi pridonose čišćem i ljepšem okolišu, proizvode se u više dimenzija i oblika te nekoliko završnih izvedbi. 
Moderni  su izgledom te laki za rukovanje i održavanje.

Betonska ploča za označavanje

komunalna
    oprema: žardinjere, klupe,stolovi, koševi za smeće  
Betonska ploča za označavanje parkirališnih mjesta za osobe s invaliditetom se ugrađuje po istom
postupku i na istu podlogu kao i tlakavci. Upotrebom ovog proizvoda izbjegava se bojanje znaka na već postavljenim betonskim kockama te predstavlja brže, trajnije i ekonomičnije rješenje
.
Ploča je izrađena od dva sloja betona,
gornjeg nehabajućeg i podložnog u kojem se nalazi armatura. Nehabajući sloj je debljine cca. 10 mm i izrađen je upotrebom kvarcnog agregata te je otporan na sol i smrzavicu. Dodatna impregnacija mu daje karakteristiku da ne upija vodu.

Betonska kugle za reguliranje parkiranja

komunalna oprema: žardinjere, klupe,stolovi,
    koševi za smeće  
Kugle za reguliranje parkiranja

komunalna oprema: žardinjere, klupe,stolovi,
    koševi za smeće stalak za bicikle

U današnje doba prenaseljenosti gradova i prevelikom broju automobila na ulicama, kugle protiv parkiranja neizostavan su predmet kod javnog i privatnog uređenja okoliša.
Radimo ih u nekoliko različitih oblika i dimenzija te u izvedbama od kulira i sivog cementa
.
Osim proizvodnjom navedenih proizvoda komunalne opreme poznati smo po proizvodnji vrtnih kamina te druge betonske galanterije, više možete vidjeti na našim Internet stranicama www.fuckan.hr

Fučkan d.o.o
Blaževdol, Fučkani 5
10380 SVETI IVAN ZELINA
TEL./FAX: 01 2065 133
e-mail: bf@fuckan.hr


Obrazac za upit:                                   
Ime i prezime
Vaš telefon:
Vaš e-mail:
Mjesto dostave

   Projektiranje   Građenje    Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   kontakt@mojanekretnina.eu