KATALOG  GALERIJA  NEKRETNINE  MARKETING  KONTAKT                                                   

 

   NASLOVNA  PROJEKTIRANJE  GRAĐENJE  ENERGETIKA-INSTALACIJE   UREĐENJE DOMA   UREĐENJE OKOLIŠA

Marketing

Galerije: izrada galerije u kući

Sunčani ugođaj, galerija iznad blagovaonice 

Kuća s dva lica: bijela fasada u kombinaciji s tamnim klinkerom. Takva kombinacija vanjski dio objekta pod nazivom „Cento 301 B“ čini promjenjivim, a unutrašnjost također krije pokoje iznenađenje. 

zimski vrt: zimski vrtovi: galerija: galerije 

Nakon što se prođu vjetrovnik s WCom, ostava i garderoba, dolazi se do centralno smještenog dnevnog boravka i blagovaonice. Blagovaonica se otvara sve do potkrovlja i još više: stakleni dio krova omogućava neometani pogleda do neba. Iz ovog dijela prelazi se u zimski vrt koji također propušta veliku količinu sunca unutar objekta.

Galerija pruža pogled prema vrtu

 zimski vrt: zimski vrtovi: galerija: galerije
Uz ovakvu količinu stakla potrebno je pobrinuti se i za odgovarajuća sjenila – ovdje su ona postavljena s vanjske strane i pod daljinskim su upravljanjem.


Preko polukružnog stubišta dolazi se do galerije koja omogućava pogled prema prizemlju s dvije strane i prema vanjskoj prirodi kao što je vidljivo na slici.
Galerija odvaja obje dječje sobe od roditeljskog dijela tako da svatko može neometano voditi svoj život
Da ne bi došlo do pregrijavanja zbog velike količine stakla, objekt je opremljen zemnom crpkom s funkcijom hlađenja. Solarni sustav i ventilacija prostorija nadopunjeni su modernom kućnom.
Uz ovakvu količinu stakla potrebno je pobrinuti se i za odgovarajuća sjenila – ovdje su ona postavljena s vanjske strane i pod daljinskim su upravljanjem. Preko polukružnog stubišta dolazi se do galerije koja omogućava pogled prema prizemlju s dvije strane i prema vanjskoj prirodi kao što je vidljivo na slici. Galerija odvaja obje dječje sobe od roditeljskog dijela tako da svatko može neometano voditi svoj život. Da ne bi došlo do pregrijavanja zbog velike količine stakla, objekt je opremljen zemnom crpkom s funkcijom hlađenja. Solarni sustav i ventilacija prostorija nadopunjeni su modernom kućnom.
.

Galerija iznad blagovaonice

galerije: zimski vrtovi 
Galerija se proteže iznad blagovaonice poput nekog mosta. Na taj način nastaju uzbudljivi odnosi između raznovrsnih panoramskih pogleda na katu i u prizemlju. .
Stubište zahvaljujući svom polukružnom obliku ima funkciju estetskog elementa koji se nema potrebe sakrivati. Galerija osigurava pogled u daljinu i to kroz četiri zida i stakleni krov
Stručni časopis HAUSBAU
Vezani članci

Zimski vrtovi - Svjetlo i pogled

Zimski vrtovi - Pustite sunce u kuću


PVC stolarija - Final forma d.o.o,

 
 

                                                      

~
Potražite: stanovi * kuće * nekretnine * agencije * projektiranje * građenje * rasadnici *unutarnje uređenje *okoliš *

     Kontakt     Naslovna   

    Agencije     Projektiranje   Građenje    Servisi održavanje   Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   informacije  
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu 

   zahtjev za predaju oglasa
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu  

   Telefon: 85 (0)1 4684 104
   Mobitel: +385 (0)91 5438 534   +385 (0)91 941 8559