KATALOG  ADRESARNEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

Zavjese - moderne zavjese, klasične zavjese

Zavjese imaju znatan utjecaj na uređenje interijera kuće, apartmana, hotela ili gdje god da se nalaze. Stoga je vrlo važno da vaš izbor, vrste zavjesa, bude ispravan. Zavjese se moraju uklopiti sa ostalim elementima prostora poput namještaja, tepiha, boja i u uskladiti sa estetskim dojmom cjelovitog prostora.

Zavjese - odabir klasične ili moderne

Klasične i modernwe zavjese 

Kako odabrati zavjese s obzirom na široki spektar mogućnosti? Hoćete li odabrati klasične ili moderne zavjese koje su u trendu ovisiti će o namjeni prostorije ali će se vaš izbor u konačnici  temeljiti na vlastitom stilu i ukusu.
Prva stvar koju treba učiniti prije donošenja odluke o kupnji trebamo znati koja je namjena zavjese.  Hoće li one biti samo za dekoraciju, osigurati privatnost, zaštitu od prejakog sunca i svijetla ili dijeliti  prostor. 
 

klasične zavjese 
U dnevnom boravku povezanim sa blagovaonicom na istoj staklenoj stijeni možete kombinirati moderne panelne i klasične zavjese.
Odabir modernih panelnih zavjesa na prozoru blagovaonice i klasične zavjese u produžetku dnevnog boravka možete kombinirati uz pravilan odabir sukladnih boja i materijala. Na taj način je odjeljen prostor osim namještaja i zavjesama. Kombinacija prozračnih i tamnih, nepropusnih zavjesa osigurati će kontinuirano ugodan boravak u prostoriji. 

Svilene zavjese

zavjese moderne 

Prozračne zavjese propuštaju dovoljno svijetla i osiguravaju privatnost za vrijeme dnevnog svjetla. Tamne gusto tkane zavjese ne propuštaju svjetlo iz prostorije i dobar su odabir za spavaće sobe. Koje ćete zavjese odabrati, ovisiti će i odabiri vrste materijala. Kombinacija dvostrukih zavjesa (draperije i zavjesa) na dvosrtukim vodilicama daje višestruku mogućnost propuštanja svjetla u prostoriju naročito ljeti kada želite reducirati ulazak sunčevih zraka.

zavjese klasične - stil 

Za tradicionalno uređene interijere svilene zavjese dati će gracioznost interijeru.
Boja i tekstura zavisiti će od ostalog uređenja ( namješataj, tapete, tepisi...)
Osnovni stil je uvijek najbolji odabir ako želite klasične zavjese. Satoji se od jednostavne drvene ili metalne karniše na koju navode prstenovi ili mehanizmi ovješenje zavjesa. Proizvođači prodaju komplet karniša a možete zatražiti komletno šivanje po mjeri i montažu zavjesa

Pamučne zavjese

pamučne zavjese 

Zavjese od pamuka meke teksture kvadratičasog ili točkastog uzorka možete odabrati ako ste pristalica schabby chic stila. Karakteristične pastelne boje; bijela, krem, nježnih nijasa plave, ružičaste i zelene.
Klasična karniša može biti drvena ili metalna.
Takav jednostavan oblik, lijepo oblikovane zavjese dati će  opušteni i elegantan izgled vašem domu.  

Seoske zavjese

seoske zavjese 

Ako želite opremiti zavjesama prozore svoje ladanjske kuće, odabir zavjesa sa podlogom bijele ili krem boje sa cvijetnim uzorkom, sigurno će unijeti više živosti u vaš prostor.

 Za vaš dom & ured
unutarnje uređenje: vašeg doma, stana i ureda 

Unutarnji kamini 
kamini daju ugodnu toplinu svakom prostoru...
 

PVC stolarija - Final forma d.o.o,
                                                      

Potražite: stanovi * kuće * nekretnine * agencije * projektiranje * građenje * rasadnici *unutarnje uređenje *okoliš *

       Kontakt     Naslovna   

     Agencije     Projektiranje   Građenje    Servisi održavanje   Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   informacije  
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu 

   zahtjev za predaju oglasa
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu 

   
Telefon: +385 (0)98 26 26 15   +385 (0)91 95 138 02   
   Fax:      +385 (0)1 4684 104