KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠATerase - ljetni odmor na terasi 

Terasa je nastavak vašeg dnevnog boravka i veza sa otvorenim prostorom. Terase su prikladno mjesto za boravak, odmor i objedovanje na otvorenom ako živite u katu ili je stan u prizemlju i povezan sa manjim vrtom. Terase, balkoni, logia-e ma koliko vam se čine premaleni porstorno uvijek će obradovati svakog ukućana jer svko će naći interes da boravi na otvorenom prostoru. 

Terasa - vaše mjesto za odmor

 

Ako imate na dnevnom boravku klizna vrata vaša soba će izgledati znatno duža a vi ćete imati osjećaj povazanosti unutrašnjeg i vanjskog prostora. Namještaj od masivnog drva moći će ostati na otvorenom tokom cijele sezone boravka, jer je namještaj dobro impregniran. Na dijelu terase uz zid možete napraviti betonsku žardinjeru i posaditi manje drveće, ukrasno grmlje ili cvijeće. U uglu električni ili plinski roštilj će biti prikladniji od klasičnog ako nem odvodnog dimovodnog kanala. 


Ako nemate pergolu ili tendu dobra zaštita od sunca su veliki suncobrani. 
Suncobrani i masivni vrtni namještaj Stolarija Kurija  Suncobrani sa drvenim konstrukcijama imaju reputciju trajnosti i čvrstoće i koriste se u mnogim hotelima i restoranima. Izrađuje masivni visokokvalitetni vrtni namještaj po narudžbi. 
Rasvjeta osim klasične može biti LED rasvjeta. Vrsta poda; drveni, kamene ploče ili samo glatka glazura, ovisi o vrsti poda u vašem boravku a može biti odabrana u skladu sa građevinskim materijalima od kojih je sazdana kuća

Terase i lodgia - odabir materijala

 

Stakleni zid u dnevnom boravku prema terasi, omogućiti će da soba postane dio terase i obratno. Decking Materials
Za odabir poda možete odabrati iz niza prirodnih i tehnološki tretiranih drvenih materijala. Danas su popularni drveni podovi kao na ovoj slici - decking sistemi (pajoli) od egzotičnih vrsta drva otpornih na vlagu i vanjske uvjete. Kada odabiretamaterijal za pod terase, mnogo je uvjeta za dobru odluku uključujući izgled, održavanje i cijenu.


blagovanje na otvorenom na terasi

 
Kreiranje blagovanja na otvorenom velika je mogućnost da proširite svoji životni prostor.
Gradski domovi sa velikim staklenim vratima vode vas nenametljivo iz dnevnog boravka na otvoreno i povezuje vaš prostor sa prirodom.
Pergola i bočne grilje zaštiti će stol za objedovanje od direktnog sunca.
Bilo da radite rošilj, zabavu ili samo uživate u hladnom piću, vaša terasa je mjesto gdje se uvijek možete relaksirati.

Dio za sunčanje na terasi

 

Terase u urbanim zgradama su često izvedene sa jednoličnim obojenim betonskim zidovima koji su ujedno dobra zaštita od neželjenih pogleda. Drvo je idelan materija za takve terase. Drvena pergola koja može jednim djelom biti prekrivena bambusom ili rogozinom, ljeti če biti dobra zaštita od prejakog ljetnog sunca dati. Drveni pod osim esteskog izgleda vrlo je ugodan za hodanje. Svi drveni materijali zahtjevaju prethodnu visoku zaštitu od utjecaja atmosferilija.


Terase - rasvjeta terase u prizemlju

 
Ako je terasa u prizemlju kuće i vezana uz vrt izrađena u više razina, možete i tako provesti rasvjetu. Osvjetlite grupu za sjedenje. Zidna i podna rasvjeta dati će poseban ugođaj prilikom boravka na terasi. Ako teras u prizemlju ima izlaz uvrt možete postaviti posebno difuzno svjetlo u vrtu uz rub zida terase ili podno uz stepenice
 

Poduzeća koja rade vrtni namještaj drvene suncobrane, pergole...   
Možete naručiti: drvene vrtne garniture, stolove, stolice, suncobrane, pergole od poduzeća putem e-mail-a


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Projektiranje   Građenje    Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   kontakt@mojanekretnina.eu